Olet täällä

Tervetuloa

Palvelun avulla voit jättää oman työnhakuesittelysi ja CV:n Työ- ja elinkeinoministeriön CV-netin haku- ja CV-vahti -palveluun. Palvelun tavoitteena on löytää työnhakijoille uusia työmahdollisuuksia ja auttaa työnantajia löytämään kiinnostavia työnhakijoita. Julkaistavassa työnhakijan esittelyssä esitellään työnhakijan itsensä muotoilema otsikko, esittelyteksti ja hänen itsensä valitsemat julkaistavat yhteystiedot, hakualat, hakualueet sekä mahdolliset avainsanat.

 

Palvelu muodostuu neljästä eri osiosta Esittely ja CV, Hakualat ja –alueet, Yhteystiedot sekä Esikatselu ja julkaiseminen), joissa määritellään oman työhaun kannalta olennaisimmat asiat ja se, millaisena esittely julkaistaan CV-netin hakupalvelussa. Tarkemmat kuvaukset näistä osioista löydät tästä ohjeesta (kts. ohjeen hakemisto).

 

Palvelu sisältää myös CV -osion. Siinä työnhakija voi laatia CV:n mallilomaketta apuna käyttäen ja halutessaan liittää siitä otoksen esittelyynsä, tai hakea valmiin CV:n omalta tietokoneeltaan. Liitettävän oman CV:n täytyy olla PDF-muotoinen.

 

CV-netti on avoin kaikille työnhausta kiinnostuneille. Palvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä (poislukien erikseen sivulla ilmoitetut huoltokatkot).

suomi