Olet täällä

Etusivu

Jos työnhakusi aloitus verkkopalvelussa ei ole mahdollista, niin työhakusi voimassaolo on aiemmin päättynyt siihen, että et ole antanut riittäviä selvityksiä tai olet toistuvasti jättänyt asioimatta sovitussa määräajassa. Työnhaun käynnistämiseksi sinun tulee ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä TE-toimistoon/kokeilukuntaan. 

Etusivulla näet nopeasti oman asiointitilanteesi.  Avoimet asiat ja tehtävät -listalle sekä Kalenteriin on tuotu valmiiksi työnhakutilanteeseen liittyviä avoimia asioita. Jo käsitellyt ja valmiit asiat näkyvät kalenterissa harmaalla pohjalla ja ovat siirtyneet avoimista asioista Kaikki asiointi -sivun Menneet asiat ja tehtävät -listalle.

Jos työnhakusi ei ole voimassa ja olet valinnut 'Ilmoittaudun työnhakijaksi', niin Jatka-painikkeella seuraavat sivut ohjaavat tarvittavat askeleet työnhaun käynnistämiseksi:

  • Tarkista omat tiedot
  • Laita työnhaku voimaan täyttämällä kaikki työnhakutietosi
  • Toimi työnhaunaloituksen vastaanottokuittauksessa saamasi ohjeen mukaan

Jos työnhakusi on voimassa, niin kalenteri ja tehtävälista kertoo meneillään olevista asioista ja niiden määräpäivistä. Klikkaamalla tehtävää saat lisätietoa asian hoitamiseksi.

Oikean reunan osiossa näet:

  • viimeisimmät työpaikka- ja koulutusilmoitukset hakuammattisi ja hakualueesi mukaan
  • palkkatukipaikkoja, jos sinulla on voimassa oleva suunnitelma, jossa on sovittu palkkatukipaikan hakemisesta
  • työkokeilumahdollisuuksia, jos sinulla on voimassa oleva suunnitelma, jossa on sovittu työkokeilupaikan hakemisesta
suomi