Olet täällä

Ajankohtaiset työ- ja koulutustarjoukset

Työtarjoukset, joihin odotamme vastaustasi

Vastaa saamiisi työtarjouksiin. Työtarjouksessa kerrotaan mihin mennessä sinun on otettava yhteyttä työnantajaan. Tarjouksessa kerrotaan myös päivämäärä, mihin mennessä sinun on ilmoitettava TE-toimistoon yhteydenotostasi työnantajaan ja tarjotun työn saamisesta.

Yhden istunnon aikana voit vastata useampaan työtarjoukseen.  Vastaa tarjous kerrallaan. Palvelu ohjaa sinua vastaamisessa ja palvelussa etenemisessä.

Jos määräaika vastauksen lähettämiselle on päättynyt, et voi enää vastata verkossa.  Kerro työpaikan saamisesta soittamalla tai asioimalla TE-toimistossa.

Jos olet jo saanut TE-toimistolta selvityspyynnön työtarjouksesta, vastaa selvityspyyntöön verkossa (Oma asiointi, Työttömyysturva). 

Jos tarjottu työ ei mielestäsi ole sinulle soveltuva, ota heti yhteyttä TE-toimistoon asian selvittämiseksi joko soittamalla tai asioimalla toimistossa.


Koulutustarjoukset, joihin voit hakea

Sivulle on koottu tarjoukset niihin koulutuksiin, joihin toivomme sinun hakeutuvan joko hakupäivään mennessä tai välittömästi, kun koulutuksen viimeistä hakupäivää ei ole määritelty (non-stop, jatkuva haku). 

Koulutukseen haetaan Oma asiointi -etusivun koulutushakemuslinkistä (ks. Oma asiointi, ” Avoin asia tai tehtävä”).

Jos sinulla on este koulutukseen hakemiselle tai tarjottu koulutus ei mielestäsi ole sinulle soveltuva, ota heti yhteyttä TE-toimistoon asian selvittämiseksi joko soittamalla tai asioimalla TE-toimistossa.

Koulutustarjoukset näkyvät tässä palvelussa siihen asti, kun tieto hakemisesta tai hakematta jättämisestä on tallentunut TE-toimiston asiakastietojärjestelmään.

 

 

 

suomi