När du har skickat ett meddelande får du en Pdf-mottagningsbekräftelse om att sändningen lyckats. För att mottagningsbekräftelsen ska kunna visas behöver du programmet Adobe Reader, som du kan ladda ner gratis via denna länk.

I mottagningsbekräftelsen berättas hur länge din jobbsökning är i kraft samt ges instruktioner om hur man ska fortsätta med ärendet. I mottagningsbekräftelsen syns också de uppgifter du skickat.

Om du vill, kan du spara mottagningsbekräftelsen på din arbetsstation eller skriva ut det. Anmälan om mottagande syns i 6 månader i också i Mina e-tjänsters Tidigare ärenden och uppgifter mellanbladet (Mina e-tjänster > Alla tjänster > Tidigare ärenden och uppgifter). Om mottagningsbekräftelsen inte syns (sidan är svart), kan orsaken vara att inställningarna i din webbläsare hindrar att filer i pdf-format visas. Du kan kontrollera om din sändning lyckades i delen Egna jobbsökningsuppgifter i denna tjänst. På denna sida för beskådning av egna uppgifter visas en kontakttagning med omnämnandet: ”Kontakten har handlagts” eller ”Kontakten väntar på handläggning.”