Ohje työnantajalle
Tämä ohje koskee palkkatuen sähköistä maksatushakemusta. Ohjeet työnantajatietojen päivittämiseen löytyvät työnantajatietojen päivitys -sivustolta.

Palvelua vastaava lomake TEM353 löytyy mm. osoitteesta te-palvelut.fi/palkkatuki

Tässä Palkkatuen maksatus –verkkopalvelussa voit hakea palkkatuen maksatusta vain sellaisen palkkatukipäätöksen perusteella, jota koskeva palkkatukihakemus on tehty sähköisesti Palkkatuki –verkkopalvelussa.


Tunnistus

Palvelussa tunnistaudutaan käyttäen Suomi.fi tunnistautumista, joka on verohallinnon sähköisen asioinnin tunnistuspalvelu (jäljempänä Suomi.fi -tunniste).  

Palvelun käyttö edellyttää käyttöehtojen hyväksymistä. Käyttöehdot on esitetty tämän ohjeen kohdassa käyttöehdot.

Tässä palvelussa lähetetyt tiedot tallentuvat Suomi.fi valtuutusten pohjalta TE-toimiston asiakastietojärjestelmään. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Palvelu huolehtii yksityisyyden suojasta henkilötietojen käsittelyssä.


Sisään kirjautuminen

Sisään kirjautumisesi on voimassa niin kauan, kunnes painat ylävalikon Kirjaudu ulos –painiketta tai sivu on ollut auki yli 45 minuuttia. Näet tiedon kirjautumisestasi sivun yläreunassa.

Muista poistua Kirjaudu ulos –painikkeen kautta, kun lopetat palvelun käytön, jotta yhteys tietojärjestelmässä oleviin tietoihisi ei jää auki ja mahdollisesti sivullisten käytettäväksi.


Sivustolla liikkuminen

Sivulta toiselle pääset siirtymään sovelluksen omilla painikkeilla. Älä käytä selaimen Takaisin /Seuraava –painikkeita tai sivuhistoriaa, sillä niitä käytettyäsi  joudut päivittämään sivun uudelleen.

Punaiset tähdet (*) maksatushakemuksessa kertovat pakollisista tiedoista, joita ilman hakemuksen lähettäminen ei onnistu.

Tässä Palkkatuen maksatushakemus -verkkopalvelussa on käytetty JSF2 teknologian Prime Faces komponenttikirjastoa ja sen vuoksi toimintoja käytetään seuraavan näköisillä painikkeilla:

naytaNäytä

Muokkaa (ota käsittelyyn)

Poista

Kopioi

Lisäksi on painikkeita, joihin on kirjoitettu painikkeen toiminto .


KEHA 30.11.2020 / TIETO 02.12.2020 / linux1 drupal 7.75

suomi