Kokeiltavan tehtävän kuvaus

Kerro selkeästi ja yksityiskohtaisesti tarjolla olevasta työkokeilumahdollisuudesta. Kirjoita esimerkiksi siitä, mihin erilaisiin työtehtäviin alasta ja ammatista kiinnostunut tai työelämään paluuta suunnitteleva voi tutustua ja millainen työympäristö sinulla on tarjolla. Kerro myös työkokeilupaikan liikenneyhteyksistä sekä siitä, millaisten työaikojen puitteissa työkokeilussa toimitaan. Kuvauksen pituus voi olla korkeintaan 800 merkkiä.

Työkokeilumahdollisuus ei ole työpaikka eikä sitä käytetä työkokemuksen hankkimiseksi. Työkokeilijan osaamiselle ei voi asettaa vaatimuksia.

Kuvauksessa tulee olla maininta rikosrekisterin esittämisestä, jos työkokeilumahdollisuus on lasten ja nuorten parissa (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 2002/504).

Jos Yrityksen ja työnantajan Oma asiointi -palvelussa Työnantajan tietoihin on lisätty internetsivun osoite, näkyy tämä osoite työkokeilupaikkaa etsiville henkilöasiakkaille ja he voivat tutustua yritykseenne jo etukäteen.

TE-toimisto tarkistaa lähettämäsi työkokeilumahdollisuuden ilmoituksen ennen sen julkaisemista.

Yhteyshenkilö, puhelin, sähköposti

Työkokeilumahdollisuuden yhteyshenkilö on sellainen henkilö, joka antaa lisätietoja kokeiltavasta tehtävästä. Yhteyshenkilöitä voi olla useita.  Max. 600 merkkiä.

Työkokeilumahdollisuuden lähiosoite

Työkokeilumahdollisuuden lähiosoite. Max. 50 merkkiä.

Postinumero

Tässä palvelussa ilmoitettavan työkokeilumahdollisuuden tulee sijaita Suomessa. Jos tarjottava työkokeilumahdollisuus sijaitsee ulkomailla, ota yhteyttä TE-toimistoon.

Työkokeilumahdollisuuden tarjoajan viite

Työkokeilumahdollisuuden yksilöivä tunnus, esim. kokeiltavan tehtävän numero omassa järjestelmässänne. Max. 30 merkkiä.

Toimipiste tai muu tarkenne

Esimerkiksi toimipiste, osasto tai yksikkö. Max. 80 merkkiä.

Työkokeilumahdollisuuden lähettäminen

Työkokeilumahdollisuus ei tallennu suoraan TE-toimiston asiakastietojärjestelmään. Ennen julkaisua se tarkistetaan siinä TE-toimistossa, jonka alueella työkokeilumahdollisuus postinumeronsa perusteella sijaitsee. Työkokeilumahdollisuus hyväksytään, mikäli työkokeilumahdollisuuden ilmoitus vastaa työkokeilun tavoitteita.