Maksatushakemukset luettelossa näytetään valitun palkkatukipäätöksen perusteella tehdyt aiemmat sähköiset maksatushakemukset (lähetetyt ja keskeneräiset). Ellei aikaisempia maksatushakemuksia ole, sovellus antaa ilmoituksen: ”Yhtään maksatushakemusta ei löytynyt valitulle palkkatukipäätökselle. Tee uusi hakemus käyttäen Tee uusi hakemus –toimintoa."

Kun luettelossa näkyy aikaisempia maksatushakemuksia, voit kunkin rivin lopussa olevalla Näytä –painikkeella katsoa valittua hakemusta. Vanhat hakemukset näytetään pdf-muodossa. Mikäli käytössäsi on selain (esim. IE9), jossa valittu maksatushakemus ei tule näkyviin, voit katsella hakemusta lataamalla sen pdf-muodossa kohdasta "Alla on hakemuslomake pdf-muodossa. Jos se ei tule näkyviin, voit ladata pdf-dokumentin tästä." 

Voit kopioida maksatushakemuksen uudeksi hakemukseksi Kopioi –painikkeella. Päivitä hakemukseen tarvittavat tiedot.

Voit jatkaa keskeneräisen maksatushakemuksen tekemistä painamalla Muokkaa –painiketta tai poistaa hakemuksen Poista –painikkeella.

Tulotiedot painikkeella saadaan näkyviin tulorekisteriin ilmoitetut mahdolliset hakuhetken tulo- ja etuustiedot haetulle aikavälille. Tiedot näytetään pdf-muodossa. 

 Maksatuksen tulotiedot –painike näyttää maksuhetken tulo- ja etuustiedot pdf-muodossa. Painike on harmautettu, jos hakemus on keskeneräinen.