Olet täällä

Vastaanottoilmoitus

Kun olet lähettänyt tiedot verkon kautta, saat onnistuneesta lähetyksestä Pdf-muotoisen vastaanottoilmoituksen. Vastaanottoilmoituksen näyttämiseen tarvitset Adobe Reader -ohjelman, jonka voit ilmaiseksi ladata tästä linkistä. Ilmoituksessa näkyvät lähettämisajankohta sekä tieto siitä, että lähettämäsi tiedot on vastaanotettu.
 
Vastaanottoilmoituksessa kerrotaan mihin saakka työnhakusi on voimassa sekä annetaan ohjeita asioinnin jatkamisesta.Vastaanottoilmoituksessa näkyvät myös lähettämäsi tiedot.

Voit halutessasi tallentaa vastaanottoilmoituksen omalle työasemallesi tai tulostaa sen. Vastaanottoilmoitus on nähtävillä 6 kk Oma asioinnin Menneet asiat ja tehtävät -välilehdellä (Oma asiointi > Kaikki asiointi > Menneet asiat ja tehtävät). Mikäli vastaanottoilmoitus ei tule näkyviin (sivu näkyy mustana), syynä voi olla selaimesi asetukset jotka estävät Pdf-muotoisen tiedoston näyttämisen. Voit tarkistaa lähetyksesi onnistumisen palvelun Omat työnhakutiedot -osiosta. Onnistuneesta lähetyksestä on nähtävissä yhteydenotto maininnalla: ”Yhteydenotto käsitelty” tai ”Yhteydenotto odottaa (TE-toimiston) käsittelyä.”

suomi