Olet täällä

Uloskirjaus

Uloskirjaus

Sisäänkirjautumisesi on voimassa niin kauan, kunnes painat ylävalikon ”Uloskirjaus” -painiketta, suljet selaimen tai sivu on ollut auki yhtäjaksoisesti yli 45 minuuttia. Kuluneen ajan näet sivun oikean reunan aikalaskurista. Ajan laskenta alkaa alusta kun vaihdat sivua. Näet tiedon kirjautumisestasi sivun yläreunassa. Sinulla on mahdollisuus päästä samalla kirjautumisellasi myös muihin työ- ja elinkeinotoimiston verkkopalveluihin. Linkin niihin löydät näiden sivujen oikeasta yläreunasta. ”Oma asiointi -etusivulle” -linkkiä klikkaamalla pääset eteenpäin muihin palveluihin, eikä tunnistustietoja tarvitse syöttää uudelleen.

 Käytettyäsi palveluita muista viimeiseksi poistua ”Uloskirjauksen” kautta, jotta yhteys tietojärjestelmässä oleviin tietoihisi ei jää auki ja mahdollisesti sivullisten käytettäväksi.

 Käyttämäsi työaseman Internet-selaimesta ja sen asetuksista riippuen jotkut Internet-sivut saattavat uloskirjauksesta huolimatta tallentua työaseman Internet-selaimen välimuistiin (=cache). Jos käyttämäsi tietokone on yhteiskäytössä, voi olla tarpeen käytön jälkeen tyhjentää selaimen välimuisti. Se tapahtuu Internet-selaimen ylävalikosta löytyvän "Internet-asetukset" -ikkunan kautta valitsemalla sieltä kohta "Poista väliaikaiset Internet-tiedostot". Selaimesta riippuen toiminto ja siihen liittyvät tekstit voivat vaihdella.


suomi