Olet täällä

Maksatushakemukset -luettelo

Maksatushakemukset luettelossa näytetään starttirahapäätöksen perusteella tehdyt aiemmat sähköiset maksatushakemukset (lähetetyt, keskeneräiset ja palautetut). Ellei aikaisempia maksatushakemuksia ole, sovellus antaa ilmoituksen: ”Starttirahapäätökseen ei liity hakemuksia. Tee uusi hakemus käyttäen ylläolevaa painiketta".

Kun luettelossa näkyy aikaisempia maksatushakemuksia, voit kunkin rivin lopussa olevalla Näytä –painikkeella katsoa valittua hakemusta. Vanhat hakemukset näytetään pdf-muodossa. Mikäli käytössäsi on selain, jossa valittu maksatushakemus ei tule näkyviin, voit katsella hakemusta lataamalla sen pdf-muodossa kohdasta "Alla on hakemuslomake pdf-muodossa. Jos se ei tule näkyviin, voit ladata pdf-dokumentin tästä."

Voit kopioida maksatushakemuksen uudeksi hakemukseksi Kopioi –painikkeella. Päivitä hakemukseen tarvittavat tiedot.

Voit jatkaa keskeneräisen maksatushakemuksen tekemistä painamalla Muokkaa –painiketta tai poistaa hakemuksen Poista –painikkeella.

Tulotiedot painikkeella saadaan näkyviin tlorekisteriin ilmoitetut mahdoliset hakuhetken tulotiedot haetulle aikavälille. Tiedot näytetään pdf-muodossa.

Maksatuksen tulotiedot -painike näyttää maksuhetken tulotiedot pdf-muodossa. Painike on harmautettu, jos hakemus on keskeneräinen.

suomi